ontdek wow wonen in gent!

WOW WONEN WOWT DE BIS BEURS

let's meet op 7-15 oktober in Gent

De ideale moment om jouw (ver)bouwplannen te doen slagen. Kom naar de WOW wonen stand (1418D) en geniet van onze zotte beursaanbiedingen!

het team experts van wow wonen

De kracht van WOW.

Het WOW wonen platform geeft een antwoord op al jouw (ver)bouwvragen en helpt je all the way. Een warme community en een krachtig netwerk van experten helpen je het maximale uit je project te halen. Een WOW woning was nog nooit zo bereikbaar!

Betaalbare

(ver)bouwbegeleiding

bespaar

tijd en geld

wow

resultaat

kortingen

bij leveranciers

Let us blow your mind

JOUW VOORDELEN OP EEN RIJTJE

Je (ver)bouwproces van A tot Z zelf in handen nemen. Dat is wat WOW wonen voor je betekent. Van het opstellen van je grondplan, tot het kiezen van je afwerking. WOW wonen begeleidt je met oog op je budget, toekomstplannen én gevoel voor stijl.

1

wow wonen online (ver)bouwplatform live

BUDGET

WOW wonen helpt je slimme keuzes te maken in materialen én leert je onderhandelen met je leveranciers. Je investering in WOW wonen heb je in no-time terug verdient! 

2

wow wonen platform live gebruiken op de werf

COMMUNITY

(Ver)bouwen een eenzaam proces? Niet met WOW wonen. Onze community deelt verhalen (leuke én minder leuke) en deelt ervaringen met aannemers. Da’s goud waard!

3

AANNEMERSKAART

Zowel vanuit onze eigen ervaring, als die van onze WOW’ers: een TOP selectie van leveranciers en aannemers, waar je met een gerust hart offertes kan aanvragen.

4

wow wonen haalt het maximale uit je grondplan en techniekplan

WOW RESULTAAT

Een thuis die naar jouw noden en levensstijl tot op de laatste cm² slim is ingedeeld. Waar de flow fantastisch is en waar alle materialen perfect op elkaar zijn afgestemd voor dat WOW gevoel!

Kan je er niet bij zijn?

Geen enkel probleem! Laat je gegevens hieronder achter en blijf op de hoogte van ons platform.

laptop met schermafbeelding wow wonen platform