Testimonial Charlène

Benieuwd naar wat een WOW member over ons vertelt?

Onlangs gingen we langs bij onze WOW-lid Charlène en ze wist ons deze ongelofelijk leuke dingen te vertellen. Door WOWwonen staat ze er niet alleen voor, heeft ze een aanspreekpunt én bespaart ze geld en tijd door het maken van de juiste beslissingen.

“Ik droomde steeds van een interieurarchitect, maar na het opvragen van enkele prijsoffertes had ik het bijna opgegeven”, aldus Charlene. “Toen ontdekte ik: WOWwonen. In het begin vond ik het wel spannend omdat het toch een investering was, maar ik waagde de kans en ging er toch voor. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad.

Het digitaal platform is mijn ruggengraat tijdens de werken. In het begin had ik de neiging om er vol enthousiasme en aan 200 km/u aan te beginnen. WOWwonen maakte mij snel duidelijk dat structuur en het juiste stappenplan me veel sneller verder gingen brengen.”

Daarnaast voegt ze het volgende toe: “Door alle modules te volgen heb ik in één keer een ontwerp gemaakt waar ik nog steeds blij mee ben. Geen verloren tijd dus … Als ik aan iets twijfel of een belangrijke beslissing moet nemen, dan kan ik elke maand tijdens de coach calls met mijn vragen bij Tiene en Ellen terecht. Deze zijn in groep, wat ongelooflijk fijn is. Daar ontmoet je mede(ver)bouwers en leer je erg veel van elkaar. Ook de antwoorden die Tiene en Ellen steeds klaar hebben, geven onze woningen een onbetaalbare meerwaarde!”

Ben jij ook aan het bouwen of (ver)bouwen en heb je vragen? Neem dan even contact op met WOW WONEN. We horen graag waar je mee zit en zoeken mee naar een oplossing.

Interessant? Deel dit gerust op je favoriete sociale media!

Misschien vind je dit ook interessant?

wow wonen platform live gebruiken op de werf
wow wonen haalt het maximale uit je grondplan en techniekplan
live support van wow wonen op de werf