WOW ervaringen

Want het blijft een spannende onderneming, zo’n (ver)bouwproject. Dan hoor je natuurlijk heel graag hoe anderen dat hebben aangepakt in samenwerking met WOW WONEN.

Ook een WOW’er?

team van wow wonen experts

WOW woorden van WOW'ers

Dit zegt Kimberly over WOW

"Ik bespaarde door WOW WONEN maar liefst €10.363 op mijn keuken."

keuken in samenwerking met wow wonen

“Ik was zelf aan het verbouwen en was niet van plan een interieurarchitect aan te nemen. Ik had daar gewoon het budget niet voor. Bij het kiezen van de keuken zat ik dan ook vast. Ik wist wel wat ik wou, maar het was gewoon te duur. WOW WONEN heeft me geholpen om een goedkopere keuken te kiezen die even kwalitatief en mooie materialen gebruikt.”

FAQ

Toch nog een vraagje voor ons? Hieronder staan alvast de meest gestelde vragen. Niet wat je zoekt? Stuur ons dan gerust een berichtje!

Ja hoor, dat kan gemakkelijk na een aanvraag op hello@wowwonen.be.

Ook in het geval je al een architect hebt biedt WOW WONEN jouw meer inzicht in hoe je het maximale uit je woning kan halen. WOW WONEN bekijkt samen met jou hoe jouw levensstijl is, wat je nodig hebt en hoe je het maximale uit je woning kan halen. Daarnaast krijg je in de support sessies de mogelijkheid om ook tijdens de werken vragen te stellen. 

Wij houden ervan ons netwerk betrouwbare aannemers te matchen met onze WOW members. In de WOW IT WITH US krijg je toegang tot ons netwerk, bij WOW IT EXCLUSIEF gaan we je ook via de 1 op 1 sessies matchen met de juiste aannemers.

Doorheen onze jarenlange ervaring hebben we een groot netwerk aan aannemers geselecteerd waarvan we zeker zijn dat ze correct zijn en goed werk leveren. Ook onze WOW community helpt hier graag aan mee. 

Bij een eenmalige, jaarlijkse betaling, wordt het platform en heel onze ondersteuning een stuk voordeliger. Je WOW WONEN factuur breng je binnen in je woonkrediet, dus da’s een extra voordeel!

Ja! Ook met een WOW IT YOURSELF pakket kan je een losse expert sessie boeken wanneer jij dat nodig hebt. Dat doe je rechtstreeks vanuit het platform.

Tijdens een expert sessie gaan we kijken naar je grondplan of je technisch plan. Op basis van wat je architect gedaan heeft, of wat jij zelf d.m.v. ons platform getekend hebt, gaat een expert 1 op 1 met jou aan de slag om dit te optimaliseren.

Vooraf stuur je al jouw prangende vragen naar ons door. Deze worden beantwoord door een expert tijdens een live groepssessie. Ontzettend waardevol, want zo leer je ook van de projecten van mede WOW’ers. Een replay is achteraf beschikbaar.