Jouw online (interieur)architect

WOWwonen is dé gouden combo tussen persoonlijke begeleiding en een digitaal platform waar je 24/7 alle  informatie en tips vindt om je (ver)bouwproces op een efficiënte en  praktische manier te laten verlopen. Dit met een creatieve en unieke droomwoning als resultaat. 

Jouw online interieurarchitect

WOWwonen is dé gouden combo tussen persoonlijke begeleiding en een digitaal platform waar je 24/7 alle informatie en tips vindt om je (ver)bouwproces op een efficiënte en  praktische manier te laten verlopen. Dit met een creatieve en unieke droomwoning als resultaat. 

Wat als...

Je verbouwingsproject zorgeloos zou verlopen, zonder stress over budget of planning?

Onmogelijk? Think again! Het enige wat jij nodig hebt is de juiste informatie en een expert die je begeleidt

Goed nieuws: WOWwonen combineert alles wat je nodig hebt voor een vlekkeloos project. Je droomthuis is maar een paar klikken van jou verwijderd.

Een online platform

> begeleidt je van start tot finetuning
> helpt je hinderpalen voorkomen
> toont je hoe jij je budget binnen de perken houdt
> wakkert je creativiteit aan
> geeft tips over hoe je geld bespaart 
> én toch een hele persoonlijke begeleiding

Efficiënt renoveren

Bespaar tijd en geld
Dankzij de templates en tips van WOWwonen hou jij je plannen binnen budget. Door onze tips bespaar je ook meteen op de kosten van je (ver)bouwproject. Een high end interieur voor een low budget prijs? Reken maar dat dat kan! Via de verschillende modules en begeleiding van interieurarchitecte Tiene Laurent leer je de kosten laag te houden zonder op je wensen in te boeten.

Bespaar tijd en geld

Dankzij de templates en tips van WOWwonen hou jij je plannen binnen budget. Door onze tips bespaar je ook meteen op de kosten van je (ver)bouwproject. Een high end interieur voor een low budget prijs? Reken maar dat dat kan! Via de verschillende modules en begeleiding van interieurarchitecte Tiene Laurent leer je de kosten laag te houden zonder op je wensen in te boeten.

Word begeleid door een ervaren interieurarchitect

Je staat niet alleen voor! Met meer dan 35 jaren ervaring is Tiene jouw rots in de branding voor betrouwbaar advies. Naast jouw log in op het digitaal platform bekijkt Tiene jouw grondplan tot in detail én kan je tijdens maandelijkse coach terecht met al jouw (ver)bouwvragen.

Word begeleid door een ervaren interieurarchitect
Je staat niet alleen voor! Met meer dan 35 jaren ervaring is Tiene jouw rots in de branding voor betrouwbaar advies. Naast jouw log in op het digitaal platform bekijkt Tiene jouw grondplan tot in detail én kan je tijdens maandelijkse coach calls terecht met al jouw (ver)bouwvragen..

Jij behoudt de controle

Dankzij het platform vind je het zelfvertrouwen om je project zelf in goede banen te leiden. Je leert niet alleen welke werken er nodig zijn maar ook hoe je efficiënt met bouwprofessionals zoals aannemers en leveranciers communiceert. Je zal zien, het scheelt zeeën van tijd als je precies weet hoe de vork in de steel zit. Zeg vaarwel tegen stress en hoofdpijn want jij weet je budget en planning te beheren.

Jij behoudt de controle
Dankzij het platform vind je het zelfvertrouwen om jouw project zelf in goede banen te leiden. Je leert niet alleen welke werken er nodig zijn maar ook hoe je efficiënt met bouwprofessionals zoals aannemers en leveranciers communiceert. Je zal zien, het scheelt zeeën van tijd als je precies weet hoe de vork in de steel zit. Zeg vaarwel tegen stress en hoofdpijn want jij weet je budget en planning te beheren. 

 

Creatieve vrijheid

Het WOW-gevoel
Je eigen huis (ver)bouwen is een bijzondere ervaring. Als je alle stress wegstript is het een manier om jezelf te overstijgen.
Je ontdekt nieuwe creatieve kanten aan jezelf en je partner. Zo bereiken en creëren jullie samen het WOW-gevoel in de nieuwe wereld van jullie thuis.

Het WOW-gevoel
Je eigen huis (ver)bouwen  is een bijzondere ervaring. Als je alle stress wegstript is het een manier om jezelf te overstijgen.
Je ontdekt nieuwe creatieve kanten aan jezelf en je partner. Zo bereiken en creëren jullie samen het WOW-gevoel in de nieuwe wereld van jullie thuis.

Renoveren op hoog niveau
De creatieve inspiratie binnen WOWwonen komt vanuit de ervaring van een professionele high end interieurarchitect met meer dan 35 jaar ervaring. 
Zo vermijd je niet alleen beginnersfouten maar zal je ideeën krijgen waar je nog nooit over nagedacht had.

Renoveren op hoog niveau
De creatieve inspiratie binnen WOWwonen komt vanuit de ervaring van een professionele high end interieurarchitect met 35 jaar ervaring. Zo vermijd je niet alleen beginnersfouten maar zal je ideeën krijgen waar je nog nooit over nagedacht had.

Krijg meer ruimte
De grootste kunst van interieurdesign is meer ruimte creëren met de vierkante meters die je hebt. WOWwonen biedt je de oplossingen waar je niet meteen aan zou denken, maar die een enorme invloed zullen hebben op de indeling van je ruimtes.

Krijg meer ruimte
De grootste kunst van interieurdesign is meer ruimte creëren met de vierkante meters die je hebt. WOWwonen biedt je de oplossingen waar je niet meteen aan zou denken, maar die een enorme invloed zullen hebben op de indeling van je ruimtes.

Klaar om te beginnen?

Je aanmelden voor WOWwonen is in enkele stappen gebeurd en met de tips die je in de eerste module krijgt zal je al meteen 3x je geld terugverdiend hebben.

Waar wacht je nog op?

Over ons

Gevierd interieurarchitecte Tiene Laurent en haar dochter Ellen Cobbaert zochten naar een manier om high end en luxe verbouwingen betaalbaar te maken. Met 30 jaar expertise en honderden klanten is Tiene een uitgesproken kundig expert in haar vakgebied met een uitgebreid netwerk. 

Dankzij de budgetwensen in haar dochters verbouwing ontwikkelde zij een succes-strategie waardoor ook voor de kleinere portemonnee dezelfde resultaten geboekt konden worden. Stijlvol, minimalistisch, strak, warm, luxe, persoonlijk en betaalbaar is de stijl die Tiene met WOW voor jou wil realiseren.

Girl in a jacket

Ik bespaarde door WOWwonen maar liefst €10.363 euro op mijn keuken.
Ik was zelf aan het bouwen en was niet van plan om een interieurarchitect in te huren. Ik had daar gewoonweg het budget niet voor. Bij het kiezen van de keuken zat ik dan ook vast. Ik wist wel wat ik wou maar het was gewoon te duur. WOWwonen heeft me geholpen om een goedkopere keuken te kiezen die even kwalitatief en mooie materialen gebruikt.

Kimberly V.
Ontdek wat WOWwonen voor jou kan doen


WOWwonen inspireert ons om verder te denken
Het is fijn dat we op ons eigen tempo dit traject kunnen volgen. Door WOWwonen kregen wij inzichten die onze architect voor ons niet kon oplossen. De maandelijkse coach calls met Tiene en Ellen zorgen ervoor dat we de ondersteuning krijgen die we nodig hebben. We kunnen écht alles vragen.

Elke en Hanne.
Ontdek wat WOWwonen voor jou kan doen
Vorige slide
Volgende slide