Gratis webinar

Jouw droomhuis bouwen of verbouwen in 6 fases

Binnen je budget en volgens jouw planning.

Heb je bouw- of verbouwplannen?
Of ben je al aan je avontuur begonnen?

De kans is groot dat je al op verschillende uitdagingen bent gestoten. Van de juiste bouwgrond of het juiste pand vinden, over het indelen van je droomwoning, tot het kiezen van je interieur. Elke beslissing is een belangrijke en vraagt de nodige know-how. 

Daarom hebben we een webinar voor jou gemaakt van 45 minuten waarin we je zal leren welke stappen een succesvol bouw- of verbouwproject doorloopt. 

Want aan je bouwavontuur hoef je niet alleen te beginnen! 

WOWwonen is jouw online interieurarchitect.

Dit is wat je tijdens het
webinar te weten komt:

Wat is WOWwonen?

WOWwonen is jouw online interieurarchitect. 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar via je smartphone, tablet of computer. Professionele persoonlijke begeleiding door experten.

Het online platform gidst je doorheen een vlot (ver-)bouwproject

WOWwonen is ontwikkeld voor jou: 

  • Om al je (ver-)bouwvragen te beantwoorden.
  • Om je te begeleiden doorheen het kluwen van informatie over bouwen en verbouwen.
  • Om advies te geven over de indeling en aankleding van je droomhuis. 
  • Om je te helpen knopen door te hakken.
  • Om je te tonen waar je kan besparen op vlak van budget en tijd. 

Leer meer over het platform en de verschillende fases van een succesvol (ver-)bouwtraject tijdens het webinar. 

Jouw experten

Ellen Cobbaert
Ellen kocht en verbouwde vier jaar geleden haar eerste huis. Dat wilde ze kost wat kost alleen doen om er volledig haar eigen stempel op te drukken. Die dromen veranderden gauw in een nachtmerrie. Kosten dreigden op te lopen en de stress eiste z’n tol. Tot ze besefte dat het zoveel makkelijker zou kunnen. WOWwonen als concept was geboren.

Een online platform waar bouwers en verbouwers leren om gestructureerd aan hun avontuur te beginnen. Vol wijze lessen van ervaringsdeskundige Ellen. Aangevuld met de jarenlange expertise van top-interieurarchitecte Tiene Laurent.
Tiene Laurent
Tiene is al 35 jaar interieurarchitecte. Gedurende haar carrière zette ze haar tanden al in honderden projecten. Van commerciële panden tot knusse thuisinterieurs. Wat haar designs verbindt is de zoektocht naar balans en rust in de ruimtes. Kortom: interieurs die zijn afgestemd op de wensen en de levensstijl van haar klanten.

Op die manier verandert Tiene niet enkel interieurs. Ze verandert ook de levens van de gezinnen en ondernemers voor wie ze werkt. Al die kennis en resultaten stak ze in WOWwonen. Een platform dat focust op de praktische zaken in een (ver-)bouwproces maar ook het belang van een goed interieur onderstreept.
Klaar om je experten te ontmoeten?