Welke keukenkraan is de duurste?

Dit blijft één van onze leukste manieren om het maximale uit je budget te halen: de product-swap!

Dit vinden wij altijd zo leuk om te doen: de product-swap. Check de afbeelding hieronder en kies: welke keukenkraan is volgens jou het duurst? Niet spieken, want onderaan deze blog hebben we het antwoord natuurlijk gegeven.

Wij raden je aan niet teveel nadruk te leggen op je keukenkraan. Dit is een item is dat eenvoudig moet zijn. Het is mooier om de aandacht naar iets anders te laten gaan: bijvoorbeeld een mooie werktablet of spatwand. Dit maakt het geheel van je keuken veel tijdlozer én harmonieuzer.

Waarom deze twee kranen? Esthetisch gezien, zijn het de eenvoudige bediening en de mooie ronde boog in 1 stuk die ervoor zorgen dat deze kranen een meerwaarde zijn voor je keuken.

Hieronder vind je het juiste antwoord op de vraag:

Ben je verrast? We weten uit ervaring dat veel mensen de duurste kraan aanwijzen als de goedkoopste.

Wij gingen voor jou op zoek naar een design keukenkraan voor een budgetvriendelijke prijs. Paffoni is een kwalitatief goed merk en heeft bovendien die stijlvolle uitstraling.

Ben jij ook aan het bouwen of (ver)bouwen en heb je vragen? Neem dan contact op met WOW WONEN en we bekijken samen hoe je het maximale uit je plannen haalt!

Interessant? Deel dit gerust op je favoriete sociale media!

Misschien vind je dit ook interessant?

wow wonen platform live gebruiken op de werf
wow wonen haalt het maximale uit je grondplan en techniekplan
live support van wow wonen op de werf