Maak jij al maximaal gebruik van je trap?

WOW WONEN helpt je om het maximale uit je (ver)bouwproject te halen. Dat wil zeggen, ook uit je traphal!

Als ik op bezoek ga bij mensen die pas een nieuwe woning verbouwd hebben, dan valt het me steeds weer op: dat de trap alleen gebruikt wordt als trap. En dat is zo’n zonde. Je kunt namelijk nog veel meer met een trap dan alleen naar boven en naar beneden lopen.

Gebruik de ruimte onder je trap niet alleen om slim op te bergen, maar ook om een sfeervolle look te geven aan je interieur. Met mooie afgewerkte deuren en lades, soft-close systemen, is het niet alleen handig, maar ook prachtig om naar te kijken. Staat je trap in de living, gebruik de trede dan als nissen om bijvoorbeeld boeken in op te bergen. Of verleng een trede en gebruik die als bureautablet of legplank. Met zo een creatief en architecturaal spel creëer je (ook op een betaalbare manier) toch een originele en leuke omgeving waarin je elke dag met plezier wil vertoeven.

Tiene: “In dit ontwerp heeft elke trap onderaan een ingewerkte lade waarin mijn klanten allerlei dingen (schoenen, sjaals, handtassen, speelgoed,…) in kunnen opbergen. Hierboven liet ik twee treden doorlopen als legplanken waar boeken, kunstwerken, bloemen of iets leuk op gezet kunnen worden.”

Ben jij ook aan het bouwen of (ver)bouwen en heb je vragen? Neem dan contact op met WOW WONEN en we bekijken samen hoe je het maximale uit je plannen haalt!

Interessant? Deel dit gerust op je favoriete sociale media!

Misschien vind je dit ook interessant?

wow wonen platform live gebruiken op de werf
wow wonen haalt het maximale uit je grondplan en techniekplan
live support van wow wonen op de werf