Eerst dromen, dan tellen

Denk jij ook dat jouw droomwoning niet binnen je budget valt? Think again!

Een droomhuis, je hoort het zo vaak en overal: op social media, televisie, in de kranten en ook wij gebruiken de term. Als (ver)bouwer droom je van een huis waar je 100% gelukkig mee bent en waar je geen enkele fout ontdekt. Met andere woorden: een woning die volledig in orde en afgestemd op jouw levensstijl is.

De perfecte woning realiseren doe je niet zo maar en doe je best niet overhaast. Er zijn veel factoren die meespelen bij het realiseren van je ontwerp en vaak kan dit nogal overweldigend zijn. De meest gemaakte fout die klanten van ons maken, is dat ze te vroeg nadenken over het financiële aspect. Dit blokkeert dan hun creativiteit en zorgt ervoor dat twijfels ontstaan. Om die droomwoning te creëren moet je dus eerst al die zaken loslaten en gaan dromen. Eens je gedroomd hebt kan je prioriteiten stellen, downsizen indien nodig en alternatieven bedenken om het wel mogelijk te maken.

Bij WOW WONEN leer je aan de hand van oefeningen, videomateriaal en modules hoe jij je droomhuis creëert én werkelijkheid maakt. Daarboven wordt de professionele kennis van interieurarchitect Tiene Laurent met 35 jaar ervaring gedeeld tijdens de coach calls waar jij terecht kan met al jouw (ver)bouwvragen.

Samen met Ellen beantwoordt ze jouw vragen met veel plezier en vertelt ze waarover je moet nadenken en wat je niet mag vergeten. Zo kan jij op een gemakkelijke en betaalbare manier je eigen interieurarchitect “spelen” gedurende jouw (ver)bouwproces.

Vergeet dus even zaken zoals budget, timing of wat er effectief mogelijk is. Deze praktische aspecten horen er uiteraard bij, maar eerst en vooral is het belangrijk dat je droomt. Hierdoor zal je ook de meeste creatieve ideeën krijgen. Daarna kan je realistisch gaan nadenken om zo die dromen te laten uitkomen op een budgetvriendelijke manier.

Ben jij ook aan het bouwen of (ver)bouwen en heb je vragen? Neem dan contact op met WOW WONEN en we bekijken samen hoe je het maximale uit je plannen haalt!

Interessant? Deel dit gerust op je favoriete sociale media!

Misschien vind je dit ook interessant?

wow wonen platform live gebruiken op de werf
wow wonen haalt het maximale uit je grondplan en techniekplan
live support van wow wonen op de werf