Waarom je bij een renovatie nood hebt aan een online interieurarchitect

Benieuwd naar wat een online interieurarchitect voor je project kan betekenen?

Een online interieurarchitect? Wat is dat nu weer voor nieuwerwetse term? Maar ja, het bestaat! Wij noemen onszelf tegenwoordig “een online interieurarchitect” met ons WOWwonen platform.

WOWwonen is een digitaal platform waarin je tijdens jouw renovatieproces begeleid wordt van begin tot einde. Daarnaast word je tijdens jouw persoonlijke feedbackcall met interieurarchitect Tiene en maandelijkse Q&A sessies ook écht persoonlijk begeleid. Zo creër jij jouw “WOW” interieur!

Een “WOW” interieur?

Wij gunnen iedereen namelijk een “WOW” interieur dat bij hen past en waarin ze gelukkig zijn. Want wist je dat de omgeving waarin je leeft een immense impact heeft op jouw geluk?
Jammer genoeg zien we dagelijks dat geld hier vaak de domper is. Maar nu het goede nieuws: dat hoeft helemaal niet zo te zijn!

➡️ Door je centen te besteden aan de juiste zaken en goed geïnformeerd te zijn over wat écht nodig is, bespaar je veel tijd en geld. En, het allerbelangrijkste, dan ben je blij met het eindresultaat!

We delen al onze ervaring, knowhow en expertise waardoor jij de nodige ondersteuning krijgt om jouw droomwoning te realiseren. Stijlvol en strak maar toch persoonlijk en betaalbaar is de stijl die wij met WOWwonen voor jou willen realiseren.

We helpen je…

🔸 door je alle informatie te geven die je nodig hebt om te kunnen starten
🔸 een grondplan creëren voor een praktisch en functioneel ingericht droomhuis
🔸 materialen combineren zodat ze niet enkel bij elkaar passen maar ook in het geheel
🔸 met voorbereiden zodat je zeker geen fouten maakt
🔸 jouw budget beheren zodat je geen geld verliest aan dingen die onbelangrijk zijn

Ben jij ook aan het bouwen of (ver)bouwen en heb je vragen?
Je bent niet alleen! Daarom organiseren wij vrijblijvende “babbels“. Tijdens ons gesprek horen we graag waar je mee zit en zoeken we samen naar een oplossing.


Reserveer hier je GRATIS babbel

Interessant? Deel dit gerust op je favoriete sociale media!

Misschien vind je dit ook interessant?

wow wonen platform live gebruiken op de werf
wow wonen haalt het maximale uit je grondplan en techniekplan
live support van wow wonen op de werf