€25.000 meerwaarde

Meerwaarde creëren voor je woning? Dat kan samen met WOW! We halen het maximale uit je project mét een mooie meerwaarde voor je woning.

We hadden vorige week iets te vieren want de eerste WOWwonen verbouwing is een feit. Liesbeth en Rinie deden er een klein jaar over en voerden de werken vooral zelf uit.

Het zal raar zijn dat ze niet meer zullen deelnemen aan de maandelijkse coachcalls, maar we zijn uiteraard heel blij dat ze zo gelukkig zijn met het resultaat en wensen hen het allerbeste in hun WOW-woning.

Lees je mee om te weten hoe ze in 10 maand tijd €25.000 hebben verdiend én nu super blij zijn met het resultaat?

“De combinatie van zelf aan de slag gaan met het digitaal platform én de persoonlijke begeleiding van Tiene en Ellen is gewoonweg fantastisch. Onze woning is niet alleen WOW, we creëerden ook een meerwaarde van € 25.000 én tijdens het proces bespaarden we geld door met het advies van WOWwonen de juiste beslissingen te nemen. We wonen er graag, maar als we het opnieuw doen is het zeker met WOWwonen!”

– Liesbeth

€ 25.000 meer geschat
Voor ze met de verbouwing startten kwam een makelaar de woning schatten. Dit omdat Liesbeth en Rinie graag wilden weten wat het bloed, zweet en tranen van een verbouwing zou opleveren. Ze kregen het triestige nieuws dat ze na het verbouwen € 5000 winst gingen maken, want de makelaar vond het maar een kleine en donkere woning. Toch voelden Liesbeth en Rinie het potentieel en gingen ze er onder onze begeleiding mee aan de slag.

Liesbeth wist ons vorige week te zeggen dat diezelfde makelaar langs is geweest en dat hij bijna omver viel van het resultaat. 💪 Hij zei letterlijk: “WOW, wat hebben jullie gedaan de ruimte en wat hebben jullie hiermee gedaan, wat een grote woning dat dit geworden is?!”

Na het zien van de volledige woning kwam de makelaar met het nieuws dat ze door de veranderingen nu € 25.000 winst kunnen maken én dat de woning heel gemakkelijk verkocht zou kunnen worden.

Hoe hebben we die meerwaarde gecreëerd? 
💙 Een slimmere en creatieve indeling van de keuken en living. Dit zorgt voor een veel ruimer gevoel én betere flow.
🛁 Ook de badkamer werd veel beter ingedeeld waardoor deze ook ruimer aanvoelt.
🧡 We integreerden een grote kastenwand (die niet duur was) waarin ze alles kunnen wegbergen. Liesbeth noemt het haar “life saver”.
🎨 De keuze van de mooie materialen en kleuren die het daglicht in de ganse ruimte verspreiden.
💡 Een doordacht techniekplan met de juiste hoeveelheid verlichting op de juiste plaats.
💶 Door goedkopere, maar toch even goede materialen te gebruiken. Ze bespaarden bijvoorbeeld € 2000 op de vloer terwijl deze nu even kwalitatief en mooi is.

Van sceptisch naar onze nummer 1 fan
Rinie, de fervente doe-het-zelver, vond het inschakelen van WOWwonen maar niets. Hij zag de meerwaarde niet, want hij kende veel van verbouwen en hij dacht dat ze het allemaal wel alleen konden. Liesbeth voelde toch dat ze wat begeleiding nodig had en dat het advies van experts belangrijk was om in de juiste volgorde de nodige stappen te zetten. Het was best grappig want toen Rinie de meerwaarde bij de uitvoering begon te zien volgde hij ons advies blindelings en stelde hij geen vragen meer. Nu hij de meerwaarde weet is hij onze grootste fan geworden! 😀

“Ik hoef nooit meer naar iets te zoeken: ik weet waar het ligt. Ons huis is overzichtelijk en ruimte snel op.

– Liesbeth

Het was een fantastisch traject en we zijn ook zo fier op hoe ze dit met onze ondersteuning zo goed zelf gedaan hebben! Ben jij ook aan het bouwen of (ver)bouwen en heb je vragen?

Je bent niet alleen! Daarom organiseren wij vrijblijvende babbels. Tijdens ons gesprek horen we graag waar je mee zit en zoeken we samen naar een oplossing.

Interessant? Deel dit gerust op je favoriete sociale media!

Misschien vind je dit ook interessant?

wow wonen platform live gebruiken op de werf
wow wonen haalt het maximale uit je grondplan en techniekplan
live support van wow wonen op de werf